fredag, april 06, 2007

Låt mig presentera Boris...

Idag har vi gjort en riktig "road-trip" till Västerbottens inland, närmare bestämt till Björksele. Placering på kartan är mitt mellan Lycksele och Malå, vid Vindelälven, om det säger mer. Detta för att titta på och välja ut familjens nästa medlem, jämthundsvalpen Boris.


Boris har åtta syskon, fyra systrar och fyra bröder och han är just nu sex veckor gammal. Men om två veckor flyttar Boris hemifrån för att bli sambo med "jätte-vovven" Igor. Boris (det namn han fått av oss) heter egentligen Molle, men eftersom det då skulle bli "Micke & Molle" så kommer han att få det stolta namnet Boris istället. Allt för att platsa i familjens ryska stall.


Boris ska enligt Micke bli alla älgars skräck och har lovat att hålla frysboxen full med älgkött i många år framåt. Visst ser han skräckinjagande ut?!

Påsken har ju börjat lovande med riktigt påskväder, eller rättare sagt påsk-oväder! Som det har stormat, grannens nybyggda carport blev utan takplåt igår och flaggstänger ligger som plocke-pinn lite här och var. Idag skiner solen men det blåser fortfarande rätt bra. Ikväll blir det soffan med två filmer och en godispåse och i morgon blir det middag hos mamma och pappa. En lugn och stilla helg alltså, vilket min onda rygg verkligen behöver.

Glad Påsk

1 kommentar:

Anonym sa...

Ojoj vilken sötnos! Honom vill jag gärna hälsa närmare på när det passar sig och när han vant sig med livet i Spöland :)