söndag, maj 13, 2007

IKEA.....

I fredags kom Micke hem igen....skönt! Men helgen har varit allt annat än lugn.

Igår besökte jag IKEA....eller rättare sagt nästan tömde IKEA. Jag, mamma och pappa åkte ner med en LÅNG inköps lista. Micke var snabb att ta på sig jobbet som hundvakt och stannade hemma. När vi efter fyra och en halv timme nådde kassorna så hade vi lyckats fylla TRE kundvagnar.
Allt från spjälsäng, babygym till värmeljus och billybokhyllor fanns med. Så idag har vi fixat här hemma och äntligen har bröllopsförstoringen kommit innanför ram och upp på väggen. En tavla ovanför soffan och nytt sommar fräscht porslin inköptes. För att inte tala om alla barnprylar. Skötbord, spjälsäng, sängkläder, handdukar och mjukisdjur.....måste säga att det var hur kul som helst!

Helgerna går så fort men veckan som kommer har bara tre dagar, sen är det lång ledigt igen! Imorgon, måndag ska vi på kurs på försäkringskassan och lära oss alla regler kring föräldraledighet....snacka om djungel! På tisdag ska jag till barnmorskan på morgonen och sen är det besök på förlossningen på eftermiddagen. På onsdag ska vi köpa färg för att måla friggeboden, så vi hoppas på en solig kristihimmelhelg. Snart är det nedräkning till semester.... 14 juni är sista dagen!!

Återkommer med bilder över inköpen...kameran på laddning!

Inga kommentarer: