torsdag, augusti 14, 2008

Vi pysslar på...

Jag och Irma pysslar på här hemma, det blir inga stora projekt men vi lyckas roa oss och få tiden att gå. Dagar som igår när det ösregnade hela dagen är inte roliga så vi åkte in till stan. Fixade lite små ärenden bland annat banken. Skulle sätta in Irmas födelsedagspengar och efter att ha väntat i ca 15 minuter på vår tur så hade Irma tröttnat på mina mut-kex. Väl framme hos den snälle bankfarbrorn så sätter vi in pengarna och jag pustar ut. Då frågar farbrorn vad jag har tänkt med mitt pensionssparande. mmm...jaaaa....svarar jag tveksamt, har väl inte tänkt så mycket på det. Irma går igång direkt på ordet pensionssparande och jag plockar upp henne ur vagnen. Farbrorn pratar på om transferkonton och delat sparande då river Irma ut farbrorns pennställ och skrattar högt. Jag börjar svettas än mer och försöker få gubben att förstå att det är inte läge just nu för att prata pensionssparande samtidigt som jag kryper runt på golvet och plockar upp hans pennor. Irma som hamnat i vagnen igen börjar protestera högljutt. Någon som minns reklamen "Mogen nog att prata pension???" Njaa vet inte det efter den händelsen.
Jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Två pass spinning den här veckan samt en massa cyklande med Irma, vilken fast rumpa jag kommer att få!!

Irma har fått nya gardiner och jag tror hon blev nöjd. Nu är det bara de hängande lamporna i fönstren som saknas samt fler kuddar på madrassen.


Irma har också börjat visa mer intresse för det här med att lära sig gå. Nu springer hon runt med gåvagnen allt som oftast, men det är viktigt att dockan ligger i vagnen och att man brummar när man kör.

Idag har vi plockat in de svarta vinbären, blää enligt Irma som provsmakat årets skörd. I eftermiddag väntar en cykeltur till affären och hinner vi så plockar vi även in de röda vinbären. I morgon lunchar vi med Maria och på lördag är det hundutställning och djurparksbesök.

1 kommentar:

Maria sa...

Gardinerna blev jättefina! Jag tror Irma är mer än nöjd :)

Vi ses i morgon!