torsdag, april 24, 2008

Irma kryper framåt

Nu har det hänt! Irma kryper framåt. Det går inte fort och det krävs full koncentration, men det går framåt! Sedan förra veckan har hon kommit på hur man sätter sig upp, hur man kryper bakåt och nu...framåt. Det ser dock lite roligt ut eftersom hon inte har riktigt koll på benen....armarna vill framåt men benen kommer lite efter. Och när hon flyttar benen så sker det i passgång...eller passkrypning :)

Imorgon är Micke ledig och då är det stora inhandlar dagen. Det ska bland annat inhandlas blomjord, ny sop, nytt hjul till skottkärran, olja till utemöbler och köksbänkar, vattenkokare samt en hel del utomhusprylar som nummer till vårt hus....ja lite av varje kan man säga.

Äntligen är alla snö snart borta och det luktar vår. Eftersom vi bor i ett fågelområde så kryllar det av tranor, gäss, tofsvipor och storspovar. Igår började jag kratta gräsmattan så smått men fick sluta eftersom jag precis som alltid får när jag krattar gräs, en väldans hosta. Till helgen kommer också farfar Johnny på besök så vi hoppas på grillväder.

Inga kommentarer: