måndag, mars 31, 2008

En kort rapport om oss

I helgen har det varit tråkväder....blåst och regn.

  • Jag har jobbat helg, från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag så var det arbete med stölder, bråk, kärleksproblem och död.
  • Micke ägnade HELA lördagen åt Passaten som fick några nya delar och en hel del kärlek så nu går "Bettan" bättre än på många år.
  • Irma spenderade lördagen hos mormor och morfar och underhöll dem med sitt första ord som är "titta". Så nurmera "tittar" vi på allt!
Söndagen spenderade Micke & Irma inomhus eftersom den regnade sidledes, det blev en del krypträning och "tittande". Det enda positiva med regn och rusk är att snön tinar i rasande fart. I morse bokade jag in ett besök på vårdcentralen. Nu får det vara slut på den här förkylningen. Har varit förkyld konstant sedan Irmas dop första december. Och det visade sig att det fanns arga bakterier i mig så det blev antibiotika och kortison nässpray. Så nu skall det onda bort....

I morgon har Irma sitt Boeltest (hörseltest) på BVC. Men jag vet att hon hör och vissa saker hör hon väldigt bra. Som när man öppnar diskmaskinen då kommer hon med raketfart i gåstolen.

Inga kommentarer: