måndag, mars 10, 2008

Grått, mulet och Irmas humör

Efter regn kommer solsken.....hoppas jag!!!
Att vara förälder är som vädret. Vissa dagar är soliga och enkla medan andra är gråa och lite tyngre. Idag är vädret grått och molnen tar i trädtopparna och Irma är INTE på humör. Hon håller som bäst på att få sina framtänder i överkäken vilket jag bara kan gissa gör riktigt ont. Magen krånglar, hon är stingslig som sjutton och drömmer och skriker i sömnen. Rekordet är 3 bajsblöjor under tiden 03.45-04.30, till det ett pyjamasbyte och lakansbyte!!! Ibland räcker det med att man tittar på henne så blir hon jättearg och tittar man sedan bort så blir hon jätteledsen och tårarna sprutar. Vad gör man?! Micke kom på att hon nog är förpubertal och att det bara är tur att hon inte kan gå för då hade hon troligast gått ut och drämt igen ytterdörren.

Baby travel jogger
Vi har iallafall bestämt oss vad gäller vagn. Eftersom det kommer att bli en del resande i vår, sommar och kanske också i höst så har vi bestämt oss för att komplettera vagnparken med en lättare och smidigare vagn som tar mindre plats. Efter mycket funderande och efterforskning så bestämde vi oss för en Baby travel jogger. Irma sken som en sol när vi provkörde den i butiken. Det blir dock inte en röd som på bilden utan en svart.

På tisdag så ska vi paltfest på kyrkansbarntimme. Onsdag är det barnvagnsbio och på fredag är Micke ledig. Vi hoppas på solsken både vad det gäller vädret och Irmas humör.

1 kommentar:

Anonym sa...

Paltfest på kyrkans barntimme :-) :-) :-)

/Malena