söndag, mars 02, 2008

Vinter och snö

Så kom snön igen, igår vräkte den ner. Vi försökte vara ute men det var inget kul. Det båste och snön yrde så vi roade oss inomhus istället. Irma har nu kommit på det här med hoppgunga. Hon stutsar och skrattar om vart annat.

Hon har även kommit på att det är roligare att stå upp än att sitta ner. Man ska hålla henne i händerna och hon ska stå och hoppa. Lite roar små. Vi leker även tittut lekar. Nu är det Irma som ska gömma sig antingen bakom "Patrick", kudden eller att hon drar haklappen över ansiktet och vi ska ropa efter Irma. Hur roligt som helst och hon skrattar så hon kiknar. Hon har även upptäckt hur otroligt roligt det är att bada. Hon plaskar och skvätter och roligast är det att skvätta vatten på oss.

Patrick är klonad
Appropå Patrickar, mormor lyckades fixa två till. Så nu har vi TRE Patrickar. En bor i vagnen, en i sängen och en att gosa med i soffan. SKÖNT att slippa jaga Patrick! Tack snälla mormor.


Skövde resan
....är nu bokad. Den 8:e till 12:e maj åker vi till Skövde. Ska bli jättetrevligt att träffa alla gamla och nya vänner. Vi lyckades boka flyg och tåg för tre personer tur och retur Skövde för 2500 kronor.

Inga kommentarer: